Magamról

Reumatológus főorvos, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, manuálterapeuta orvos vagyok. Emellett obezitológiával (elhízással) is foglalkozok.

1996-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Reumatológiai majd mozgásszervi rehabilitációs szakorvosi diplomát szereztem. Ezen felül manuál terápiás orvosi végzettséggel is rendelkezek.

Korábban több Dunántúli Megyei és Országos intézményben is dolgoztam, többek között a Hévízi Reuma Kórházban, majd Sátoraljaújhelyen vezettem a reumatológia osztályt. 2013 óta ismét Hévízen a Szent András Kórházban gyógyítok. Kórházi munkám mellett Keszthelyen, a Várkert Klinikán is dolgozom, emellett létrehoztam saját orvosi vállalkozásomat a remadoki.hu-t Zalaegerszegen, azzal a céllal, hogy a mozgásszervi betegségek ellátásában a lehető legmodernebb és leghatékonyabb gyógyító eljárásokat tudjam pácienseimhez eljuttatni.

Családommal együtt Hévízen élek. A rendelő alap szolgáltatása a mozgásszervi betegségek reumatológiai ellátása. A fájdalom terápia széles eszköztárát alkalmazom. A diagnosztikát izületi lágyrész ultrahang is segíti. A gyógyszeres, injekciós ellátás mellett, a modern fizioterápia, lágy lézerkezelés is fontos szerephez jut.

Az ellátásban orvosi manuális medicinát is alkalmazok, mely szintén kiválóan „bevethető” számos mozgásszervi betegségben. Régebben a népgyógyászatban „csontkovácsolásnak” hívták ezt az eljárást. Ma azonban egyetemi akkreditációval, több éves tanulás után lehet az orvosból „kézzel gyógyító”, manuál terapeuta.  lkalmazásával akut és krónikus gerincbántalmak is rendkívül hatékonyan orvosolhatóak.

Ma a 21. században az egészséges életmódra, táplálkozásra is hangsúlyt fektetünk a gyógyításban. Az elhízás, túlsúly Magyarországon népbetegség, számos betegség alapját képezi. A rendelőmben elérhető egy nagyon sikeres orvosi fogyókúra program, mely egy jól bevált német módszer az elhízás, túlsúly megszüntetésében, kezelésében.

A rendelésen komplett életmód és táplálkozási tanácsadással is segítjük, támogatjuk pácienseink sikeres fogyását, életmódváltását és súlymegtartását, képzett tanácsadónk vezetésével. A helyes életmódváltás, harmonikus energia egyensúly és táplálkozási ritmus segítségével folytatódik az elért testsúly megtartása, ezzel párhuzamosan egyénre szabott mozgásprogrammal erősítjük a szervezetet és az izomzatot, mindemellett, és nem utolsó sorban a lelki egyensúly megszerzése is alapvetően fontos.

Az elhízás megszüntetése, az életmód és táplálkozás helyes változtatása, a fitnesz mind szerves részét képezik korunk fejlődő orvostudományi ágának az anti-aging vagy healthy aging medicinának, mely alapvető céljának az egészség megőrzését, az  egészségben öregedést tűzte ki. Diagnosztikus és terápiás eszközrendszerével az un. funkcionális betegségek ellen küzd, melynek eredménye a szervezet optimális működése, a betegség kialakulásának megelőzése. A zalaegerszegi rendelőmben a jövőben kialakításra kerül más szakmák bevonásával, a healthy aging medicina, mely elérhető lesz betegeink számára.

Szabaduljon meg fájdalmától és felesleges kilóitól!

Megosztom: