Flavon

A mai kor emberének az egészség megőrzésében, táplálkozásának optimalizálásában nagyszerű segítséget nyújtanak a 21.század technikai, tudományos igényeinek megfelelően kifejlesztett étrendkiegészítők. A magyar tulajdonú Flavon cégcsoport az evidenciákon alapuló étrendkiegészítést tűzte ki célul.

Az általa előállított és forgalmazott Flavon termékek kimagasló hazai és nemzetközi eredményeket tudhatnak maguk mögött. A termékek ingyenes, személyre szabott tanácsadással beszerezhetőek rendelésünkön.

Flavon Fruit áfonya
Flavon Fruit

Prof. habil. Dr. Dinya Zoltán aki a tudományos akadémia doktora, korábban a Nobel díjas kutató Szent-Györgyi Albert munkacsoportjában dolgozott, az alábbi módon jellemzi a Flavon termékeket:

„A nemzetközi hírű, és elismertségű Flavon termékcsalád klasszikusainak kifejlesztése során, világhírű magyar kutatók – Szent-Györgyi Albert, Zemplén Géza, Bognár Rezső- által megalapozott magyar flavonoid kutatás gondolatait követtük.  Ezek a termékek komplex magas beltartalmi értékű típusai és egyedi arányai a , szinergikus hatású, egészségtámogató, életminőség javító fitokémiai anyagoknak, mindenekelőtt a gyümölcs és zöldség eredetű, sokféle hatásmechanizmussal dolgozó polifenoloknak, ezeken belül a flavonoidoknak.”

Termékeink egyedülállóan in vitro és in vivo antioxidáns aktivitásúak és biztosítják a széleskörű preventív alkalmazási lehetőségeket. A falavon klasszikus termékek fejlesztése során alkalmazott tudományos alapokat, eredményeket és az újabb igényeket használjuk fel a Flavon Peak Fruit termék megalkotásánál. Célunk volt a tudomány megbízható eredményeire épülő, eredeti, magyar hiánypótló, komplex, szinergetikus, csak természetes összetevőket tartalmazó, az egészségtudatos táplálkozással harmonikus, a legszélesebb fogyasztói kör által fogyasztható, magas beltartalmi értékű termék kifejlesztése.

Flavon termékek

A Flavon klasszikusok és a Flavon Peak Fruit előnyösen kombinálhatók, és újabb lehetőségeket biztosítanak életminőségünk megtartásához, javításához. A friss zöldségek és nap érlelte gyümölcsök táplálkozásbeli szerepe és megítélése egyértelmű. Napi rendszeres fogyasztásuk rendkívül fontos, de nehezen megoldható A klasszikus Flavon termékekben koncentráltan van jelen több mint harminc féle zöldség és gyümölcs hatóanyaga, és ezek az év minden napján elérhetőek.

Cégünk étrend-kiegészítő termékei egyedi eljárással és technológiával készülnek.  Nagy hangsúlyt fektettünk a speciális gyártási mechanizmus kialakítására, amely megfelel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak. A gyártás során nem hevítünk, hanem speciális vákuum eljárással óvjuk az anyagokat, ezért az értékes hatóanyagok sértetlenek maradnak, így fontos enzimekben gazdag termékeket tudunk előállítani.

Cégünk legújabb terméke, a Flavon Peak Fruit új szint visz fel a palettára. A gyümölcsök és zöldségek mellett a minőségi növényi olajok bevitelét teszi napi szinten elérhetővé! A polifenolok a növények által saját maguk védelmére termelt vegyületek, melyek például a káros UV sugárzás és egyéb kórokozókkal szemben biztosítanak védelmet. Szinte minden növényi eredetű élelmiszerben jelen vannak, mennyiségük és szerkezeti felépítésük igen változatos.  Az emberi szervezet számára is hasznosak, mivel a mi sejtjeink, szerveink működését, védelmét is hatékonyan szolgálják.

Flavon Peak

A polifenolok csoportjába tartozó flavonoidok részt vesznek a sejti folyamatok szabályozásában, erősítik az immunrendszert, gyulladáscsökkentőek, antioxidáns és antibakteriális hatásúak. Az emberi szervezet egyik legfontosabb energiaforrásai a különböző zsíradékok. A Flavon Peak Frui nagysebességű keveréssel előállított olaj homogenizátum.

A Flavon Peak Fruitban található dióolaj és szezámmag olaj bőséges forrásai az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavaknak. A homoktövis húsolaj e mellett tele van egyéb jótékony hatásokkal, rendkívül gazdag vitaminokban, nyomelemekben. Élettani szinergikus és antioxidáns hatásaik jelentősek.
Ismerje meg egyedi termékeinket, a bennük rejlő csodás lehetőségeket.

Jobb életminőséggel tovább élhetünk, tegyünk érte!

Megosztom: